Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve zbog premještaja

Ubojica će inscenirati napad na Glavaša?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Suradnici Branimira Glavaša postigli su dogovor s Muamerom Topalovićem, zeničkim zatvorenikom, da inscenira napad na Glavaša u zeničkom kazamatu kako bi mu se omogućilo premještanje u mostarski zatvor, informacija je hrvatskih obavještajnih službi.

Muamer Topalović služi 35-godišnju zatvorsku kaznu zbog ubojstva obitelji Anđelić, Piše Slobodna Dalmacija. Dodaje da se tvrdi da su o ovom dogovoru hrvatske tajne službe obavijestile bosansko-hercegovačke kolege. No, Slobodna Dalmacija piše da 'bosanskohercegovački obavještajni izvori ističu 'da takve dojave nemaju, niti imaju saznanja o takvom eventualno postignutom dogovoru'.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

>> Zatvor u Zenici: Budući dom Branimira Glavaša

>> Slučaj Glavaš: Uhićeno pet osoba

Josip Pojavnik, direktor zeničkog zatvora, kaže da nema ovakvih saznanja i ističe da će Glavašu, ukoliko dođe u zenički zatvor, jamčiti sigurnosti i onemogućiti kontakt s Muamerom Topalovićem'. Pojavnik kaže kako je nemoguće promijeniti zatvor na temelju insceniranog incidenta, piše Slobodna Dalmacija. 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene