Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U petak u 19 sati

Gradski zastupnik pozvao na prosvjed protiv Bandića: "Izađite na balkone s loncima i poklopcima"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznate javne osobe otvoreno putem društvenih mreža pozivaju građane Zagreba na prosvjed protiv gradonačelnika Milana Bandića, ali tako da izađu na balkone i prozore te zviđdanjem i lupanjem u lonce jasno i glasno daju Bandiću do znanja da treba otići.

Marko Torjanac, poznati domaći glumac i zastupnik u zagrebačkoj Gradskoj skupštini, pozvao je Zagrepčane da s balkona i prozora, u petak u 19 sati prosvjeduju protiv Milana Bandića.

Pročitajte i ovo Prosvjednici u Izraelu Četvrti dan zaredom Prosvjednici s bakljama pred zgradom parlamenta: Traže nove izbore i optužuju izraelsko vodstvo Nastavak prosvjeda poljoprivrednika Nezadovoljni europskom politikom Prosvjednici blokirali centar Bruxellesa: Europski birokrati gnjev poljoprivrednika mogu vidjeti, čuti, ali i namirisati

"Izađimo na prosvjed u petak, 3. travnja u 19h, na balkone i prozore i bukom loncima, poklopcima i zviždaljkama od 19-19:05 sati pokažimo nezadovoljstvo vođenjem grada i zahtjev za ostavkom gradonačelnika", poručio je Torjanc u video objavi na svojem Facebook profilu.

Obzirom da su javna okupljanja zabranjena u sklopu mjera obrane od epidemije koronavirusa, građani proscvjedovati mogu na spomenuti način, odnosno s prozora i balkona svojih domova.

Torjanc se prisjetio da je prije 20 godina bio u Caracasu u Venezueli te da se tad prvi put susreo s takvom vrstom prosvjeda.

"Tad su Venezuelanci prosvjedovali protiv samovolje Huga Chaveza. S Venezuelom znamo što se poslije dogodilo. Očito Venezuelanci nisu dovoljno jako lupali. Nemojmo mi ponoviti tu grešku", poručio je Zagrepčanima Torjanc.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene