Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O čemu raspravljaju?

Milanović okupio čelnike SDP-a na Iblerovom trgu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čelnici županijskih i gradskih organizacija SDP-a, okupili su se u središnjici stranke na zagrebačkom Iblerovom trgu.

U središnjici SDP-a popodne je premijer Zoran Milanović okupio čelnike županijskih i gradskih organizacija. Iako se od onih koji su ulazili u zgradu nije uspjelo doznati što će biti tema sastanka, pretpostavlja se da će se razgovarati o stanju u stranci.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin "panika patuljastog diktatora" Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas" Ustavni sud odlučio o Zoranu Milanoviću (Na slici Miroslav Šeparović, predsjednik Ustavnog suda) Dva dana nakon izbora Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Zoran Milanović: Presuda Sanaderu opterećuje cijeli HDZ

među predsjednicima županijskih i gradskih organizacija neslužbeno se moglo čuti da se razgovaralo o tekućim stranačkim pitanjima, da su se spominjali predstojeći predsjednički, ali i prošlogodišnji lokalni izbori.

Postavilo se i pitanje naplate članarine, odnosno imaju li članovi koji uredno ne plaćaju članarinu, pravo glasa u SDP-u.

Posebno o stanju nakon glavnog odbora, na kojemu je Slavko Linić izbačen s 50 glasova za i 47 glasova protiv. Podsjetimo i Zlatko Komadina je najavio je kandidaturu za šefa stranke. No, kako je krenulo, nije jedini.

'Kolega Picula je kvalitetan čovjek, SDP-ovac, čovjek s iskustvom, može obnašati brojne dužnosti kao što je i obnašao do sada', kazao je potpredsjednik SDP-a, Zlatko Komadina.

'Mi smo, osim na zadnjim izborima, uvijek imali više kandidata za predsjednika stranke i to nadmetanje je prolazilo u demokratkoj atmosferi, a te rezultate smo svi prihvaćali', rekao je Nenad Stazić, potpredsjednik Sabora.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene