Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZVALI SU GA SPRETAN?

Krenuo u krađu, otkrili ga na terasi pa u neslavnom bijegu pao s nadstrešnice: Ni to nije bilo sve, a dohvatili ga građani

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teška krađa u pokušaju.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 21-godišnjak 23. prosinca oko 21 sat, s ciljem protupravnog prisvajanja tuđe pokretne stvari, došao do kuće 42-godišnjakinje u Zagrebu.

Nadalje, sumnja se, kako se 21-godišnji osumnjičenik pokušao popeti na nadstrešnicu, da bi u jednom trenutku pao na pod terase, a nakon čega su ga uočili građani. Shvativši da je uočen 21-godišnji počinitelj se, ništa ne otuđivši, dao u bijeg i pri tome skočio na krov vozila marke Citroen i na poklopac motora osobnog automobila marke VW Polo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Završena krim istraga Pale tri džeparošice u Zagrebu: Krale na Autobusnom kolodvoru, policija objavila detalje

Osumnjičeni se udaljio po Kosirnikovoj ulici, gdje je uhvaćen i zadržan od strane građana do dolaska policijskih službenika.

Pročitajte i ovo Škrinja sv. Šimuna VLASNIŠTVO BISKUPIJE U Zadru ukradeni dijelovi sa škrinje sv. Šime, policija moli građane za pomoć

Po završenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, dok će posebno izvješće biti dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene