Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija je privela 37-godišnjeg Osječanina, u čijem su domu otkrili laboratorij za uzgoj marihuane te zaplijenili oko 1,5 kilogram ove droge, izvijestili su u srijedu iz osječko-baranjske Policijske uprave.


Voditelj Odjela kriminaliteta droga PU Ivan Canecki izvijestio je na konferenciji za novinare da su policajci, pretragom doma i drugih prostorija koje je koristio osumnjčeni 37-godišnjak pronašli laboratorij s opremom za uzgoj marihuane, 40-tak stabljika marihane visine do 1,30 metara, 1,5 kilogram već ubrane marihuane, što je dosad najveća ovogodišnja zapljena, te 20-tak sjemenki za daljnji uzgoj.

Vezani članci Uhićenje, ilustracija Prokrijumčarili najmanje 229 kilograma marihuane, jedan član zločinačkog udruženja bio je hrvatski policajac Iva Pem Novosel, epidemiologinja HZJZ-a Epidemiologinja o sve češćim slučajevima masovnog okupljanja mladih: ''Očekuje se od političara - osobito od njih - da budu primjer građanima"

Osumnjičenik, koji je od ranije poznat po sličnim kaznenim djelima, nije zatečen na adresi počinjenja kaznenog djela, ali je u međuvremenu pronađen i priveden u policijske prostorije radi kriminalističkog istraživanja, dodao je. Protiv njega slijedi kaznena prijava osječkom Općinskom državnom odvjetništvu, a sve što je pronađeno bit će upućeno na vještačenje u zagrebački Centar za forenzičko ispitivanje i istraživanje "Ivan Vučetić". (Hina)