Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronašli ga lokalni mladići

Iz mora spasili djevojčicu, izvukli mrtvog Talijana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog jake bure koja je podignula velike valove na pulskoj su plaži danas poslijepodne izvjesili crvenu zastavu, koja označava da je kupanje opasno.

Usprkos tome, nekoliko ljudi odlučilo se okupati. Talijanski državljanin, 38-godišnji C. B. utopio se popodne kod turističkog naselja Verudele u Puli, izvijestila je istarska policija. Njegovo su tijelo pronašli kupači. Dolaskom Hitne pomoći utvrđeno je da na tijelu nesretnog muškarca nema tragova nasilja te da je uzrok smrti utapljanje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Riječ je o Srbinu Unakaženo tijelo bez prstiju pronađeno u stanu u Beču: "Način egzekucije ukazuje na balkansku mafiju" Opća bolnica Pula Istraga u tijeku Novi detalji tragedije u Istri: Roditelji preminule djevojčice i dva dana ranije bili su u bolnici

Inače, popodne su u Puli na moru spašene dvije osobe koje su prošle bez ozljeda. Dok su izvlačili muškarca spasioci su iz mora čuli krike. Na stotinjak metara od obale bespomoćno je plivala 13-godišnja djevojčica. Zvala je u pomoć i pokušavala se boriti s golemim valovima. Vjetar ju je nosio iz smjera svjetionika prema plaži. Nije mogla izaći iz vode pa su joj se spasioci približili i bacili joj kolut. Polagano i oprezno su izvukli šokiranu djevojčicu. Došla je Hitna pomoć i pobrinula se za djevojčicu. Šokirani roditelji bili su uz nju u vozilu Hitne pomoći.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene