Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog jake bure koja je podignula velike valove na pulskoj su plaži danas poslijepodne izvjesili crvenu zastavu, koja označava da je kupanje opasno.


Usprkos tome, nekoliko ljudi odlučilo se okupati. Talijanski državljanin, 38-godišnji C. B. utopio se popodne kod turističkog naselja Verudele u Puli, izvijestila je istarska policija. Njegovo su tijelo pronašli kupači. Dolaskom Hitne pomoći utvrđeno je da na tijelu nesretnog muškarca nema tragova nasilja te da je uzrok smrti utapljanje.

Vezani članci Prosvjed zbog Kaštijuna S Kaštijuna se već tri ljeta širi nesnosan kiseli smrad, Istrijanima je prekipjelo: ''Noću dolaze talijanski šleperi, što odlažu, može se samo nagađati'' Pulski SDP prijavio Borisa Miletića USKOK-u Pulski SDP prijavio Borisa Miletića USKOK-u, on im uzvratio: "Podsjećam ih da su dio vladajuće koalicije te da se počnu baviti konkretnim projektima…"

Inače, popodne su u Puli na moru spašene dvije osobe koje su prošle bez ozljeda. Dok su izvlačili muškarca spasioci su iz mora čuli krike. Na stotinjak metara od obale bespomoćno je plivala 13-godišnja djevojčica. Zvala je u pomoć i pokušavala se boriti s golemim valovima. Vjetar ju je nosio iz smjera svjetionika prema plaži. Nije mogla izaći iz vode pa su joj se spasioci približili i bacili joj kolut. Polagano i oprezno su izvukli šokiranu djevojčicu. Došla je Hitna pomoć i pobrinula se za djevojčicu. Šokirani roditelji bili su uz nju u vozilu Hitne pomoći.