Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umjetnost studentima!

'INCIDENT' U SPLITU Uživanje u ručku naglo prekinuto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Umjetnost studentima! Tako bi se otprilike mogla nazvati akcija splitskog sveučilišta i Hrvatskog narodnog kazališta u Splitu.

U srijedu se na cijelom nizu fakulteta u Splitu događao neizbježan sudar s umjetnošću. Zapravo, u maniri flash moba, umjetnici su izronili među studentima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih Ilustracija Nije jeftino Oglasio stanove za najam studentima i izazvao bijes: "Boje li se ovi ljudi karme ili boga"

U kantini Građevinskog fakulteta studentsko ćakulanje i uživanje u ručku naglo je prekinuo neugodan incident.

Spektal i drama na otvorenom: Golišavi modeli privlačili pažnju ispred HNK

Ispostavilo se da je sve dramski nastup. U isto vrijeme događala se tijekom jutra čitava umjetnička invazija na splitske fakultete, kulturni incident. Studentima Prava je ušetao čitav zbor, a ekonomiste su zaskočili operni pjevači.

U Sveučilišnoj knjižnici odjednom je zagrmjela klasika, a na stolove skočila balerina. Bio je užitak zateći se tamo. Zanimljivo je očito bilo. Ali sudeći po interesu za sočnu svađu u menzi Građevine mladi najviše vole scenu koja djeluje kao stvarni život.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene