Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gdje na Silvestrovo?

U Istru na doček stiže 15.000 stranaca, Hrvati hrle u Beograd

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nove gužve očekuju se na cestama prije Nove godine. Tada se očekuje novi val turista koji će u Hrvatskoj dočekati novu 2013.godinu. Hrvatski pak građani, koji su se odlučili od 2012. oprostiti izvan granica zemlje, najčešće biraju ovogodišnje hit odredište - Beograd!

Još je malo ostalo do najglasnijeg odbrojavanja u godini. Ali i do odluke gdje provesti Silvestrovo. Osim glazbenog programa, trgovi nude blještavilo, vatromet, jelo i piće. Mnogima je to najprihvatljiviji izbor.

Pročitajte i ovo Sigurnost za doček - 1 Paze na red i mir Građani se pripremaju za najluđu noć, a policija na oprezu: "Provodimo pojačane mjere nadzora" Gradovi za Novu godinu nova 2024. godina Ulice i trgovi diljem zemlje ispunjeni smijehom, pjesmom i plesom: "Nema vremena za negativu, život je prekratak"

>> Evo što bi moglo biti najveće novogodišnje iznenađenje u Hrvatskoj!

A stižu nam i turisti. Samo Istru posjetiti će više od 15 tisuća gostiju. 'Naši gradovi na Jadranu i u kontinentalnoj Hrvatskoj imaju već tradicionalno, osim dobrog smještaja, restoranskog, hotelskog ambijenta, imaju i doček na otvorenom', kaže Boris Žgomba iz Udruge hrvatskih putničkih agencija.

Time će se ostvariti oko 50 tisuća noćenja, uglavnom u nekom od hotelskih smještaja.

Ipak, posljednjih godina sve se više naših građana odlučuje na slavlje izvan Hrvatske. Ovogodišnji je hit doček u Beogradu. Odredište je to koje slovi kao jedno od najisplativijih, u kojem su i hrvatski turisti postali stalni gosti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene