Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kad ljudska greška stoji života

Kuća gorjela dva sata: Izgorio muškarac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U požaru drvene kuće u Siču izgorio je rano jutros pedesetogodišnji suvlasnik, priopćila je karlovačka Policijska uprava.

Vatra je buknula oko četiri sata i kuća je gorjela oko dva sata, a vatrogasci su nakon gašenja u njoj pronašli mrtvog muškarca. Kako je navedeno u priopćenju, 'požar je prouzročila ljudska radnja', a ne kvar na instalacijama i slično. Policija je, ne navodeći imena, utvrdila identitet poginulog muškarca, a riječ je o starijem bratu od dva brata suvlasnika kuće. Glasnogovornica karlovačke Policijske uprave Tamara Grčić odgovorila je na pitanje o tome sumnja li se da je požar namjerno izazvan kako tek treba utvrditi tko je za nj odgovoran. Policija će Županijskome državnom odvjetništvu poslati izvješće o požaru, no zasad, kako je rekla, nema osnove za bilo čije privođenje ili kaznenu prijavu. (Hina)

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zašto su ga ostavili da izgori u samici? Ekskluzivno: Snimka iz zatvora prikazuje posljednje trenutke Bojanovog života Slika nije dostupna Pronašli ga vatrogasci Kanfanar: Izgorio u šumskom požaru

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene