Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KAD ĆE ODLUKA?

U DORH-u ne otkrivaju detalje kaznene prijave protiv uprave Agrokora: "Izvidi još traju..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Državnom odvjetništvu ne žele otkrivati detalje kaznene prijave koju je povjerenik za Agrokor Ante Ramljak podnio protiv odgovornih osoba u upravi Agrokoru.

Iz DORH-a potvrđuju tek da su izvidi u tijeku i da će po donošenju odluke javnost biti obaviještena.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Aktualna tema Ministar o krahu slučaja Agrokor: DORH je birao tko će raditi vještačenje, a ne Vlada Ivana Petrović Analiza Ivane Petrović Potpuni debakl u slučaju Agrokora: "Otvara se novi problem, a DORH je Todorića trebao pitati ključno pitanje vezano za rusku banku"

"Zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo će nakon što donese svoju meritornu odluku javnost pravovremeno obavijestiti", poručila je glasnogovornica Državnog odvjetništva Martina Mihordin.

"Državno odvjetništvo Republike Hrvatske ne potvrđuje primitke kaznenih prijava niti daje informacije iz kaznenih prijava budući da su podaci o istovjetnosti osobe protiv koje je podnesena kaznena prijava i podaci na temelju kojih se može zaključiti o istovjetnosti te osobe, službena tajna", poručuju iz DORH-a.

Podsjetimo, izvanredni vladin povjerenik za Agrokor Ante Ramljak jučer nije htio otkriti protiv koga je sve podnio kaznenu prijavu nakon objave revizorskog izvješća Agrokora.

Poručio je kako je prijava podnesena protiv "odgovornih osoba" u upravi Agrokora.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene