Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije bilo putnika

FOTO/VIDEO Drama u Dalmaciji! Zapalio se trajekt: Nakon duge borbe s plamenom, vatrogasci uspješno otklonili opasnost

Aktualno Galerija Plamen na trajektu u Biogradu Plamen na trajektu u Biogradu Foto: Radio BnM Trajekt u plamenu u Biogradu - 3 Trajekt u plamenu u Biogradu - 3 Foto: Radio BnM Trajekt u plamenu u Biogradu - 1 Trajekt u plamenu u Biogradu - 1 Foto: Radio BnM Trajekt u plamenu u Biogradu - 2 Trajekt u plamenu u Biogradu - 2 Foto: Radio BnM +2 Trajekt u plamenu u Biogradu - 4 Galerija 1/7 >>
Vatra je buknula na trajektu Kijevo u Biogradu, a vatrogasci su se s plamenom borili sve do 14:59 sati.

U Biogradu se zapalio trajekt Kijevo. Vatra je izbila unutar trajekta koji je bio na vezu u luci u Biogradu. 

Policija je dojavu o požaru zaprimila u nedjelju u 10:33. U tijeku je gašenje i osiguravanje uvjeta, a prema prvim informacijama na trajektu nije bilo putnika te nema ozlijeđenih. 

Pročitajte i ovo Policija Uhićen je Vozio pijan pa odbio test na droge: Pokušao pobjeći policiji, a kad su ga uhvatili, krenuo je šou

Vatra je zahvatila četiri kabine i hodnik ispod zapovjednog mosta, no vatrogasci su uspješno spriječili širenje na zapovjedni most. Požar je ugašen u 14:59, potvrdili su iz JVP-a Zadar.

Budući da su bile potrebne velike količine vode da bi se požar ugasio, dodatno su angažirane vatrogasne cisterne.

Pročitajte i ovo Papa Franjo Napali ga mediji Intervju koji je izazvao skandal: "Papa ne traži od Ukrajine da se preda, nego da pregovara"

Na terenu je bilo sedam vatrogasnih vozila te devet vatrogasaca iz četiri postrojbe. Nakon što su vatrogasci osigurali teren, policija će provesti očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti požara.

Oglasila se Jadrolinija

"Požar se dogodio na brodu Kijevo koji održava državnu liniju Biograd - Tkon. Izbio je u kabinama od posade dok je brod bio vezan te je ubrzo lokaliziran i ugašen.

Zamjenskim brodom osigurat ćemo održavanje linije čim vremenske prilike dopuste, a putnicima je na raspolaganju i alternativni pravac državna trajektna linija Zadar", poručili su iz Jadrolinije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene