Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen je

Vozio pijan pa odbio test na droge: Pokušao pobjeći policiji, a kad su ga uhvatili, krenuo je šou

Policija
Policija Foto: Darko Tomas/Cropix
Muškarac (29) pijan je vozio osobni automobil, a nakon što ga je policija zaustavila, odbio je test na droge te je pokušao pobjeći.

Tijekom kontrole prometa policajci su zaustavili osobni automobil kojim je s 0,76 promila alkohola u krvi upravljao 29-godišnjak.

Pročitajte i ovo Prijave građana za energetsku obnovu obiteljskih kuća kreću 13. ožujka za vlasnike kuća Građani mogu dobiti čak 62.000 eura od države: Objavljeno kad kreću prijave

Nakon što su ga zaustavili, muškarac je odbio testiranje na droge te je trčeći pokušao pobjeći policajcima. Sve se odigralo u nedjelju oko 0:20 u Požegi u Ulici bana Josipa Jelačića.

Policajci su muškarca uspješno sustigli u Ulici kneza Višeslava, nakon čega ih je on prilikom postupanja omalovažavao i vrijeđao. Uhićen je i smješten u posebnu prostoriju te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi.

Pročitajte i ovo Nuklearni projektil, ilustracija manjak suradnje Stižu upozorenja: "Jačaju frakcije koje žele nuklearno oružje, nad njima nema nikakve kontrole"

Protiv 29-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama te optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene