Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brač u Teksasu

U Americi se gradi kopija Supetra na Braču

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amerikanac koji je prije deset godina bio u Supetru na Braču, poželio ga je prenijeti u Ameriku. Stoga je i učinio najsličnije tome, arhitektonski ga je kopirao i gradi ga usred Teksasa, a zovu ga Adriatica village.

Četvrtina je izgrađena, turistički sadržaji već postoje, gosti ga posjećuju, još samo treba doseliti 54 obitelji koje će živjeti u Američkom Supetru.

Pročitajte i ovo Migranti u SAD-u; ilustracija - 5 Migrantska kriza u SAD-u "Dolazi gotovo milijun ljudi!": Totalni kaos na granici, približava se konvoj kamiona, broje se prve žrtve Migranti u SAD-u; ilustracija - 1 Stvarna prijetnja ili kampanja Ustavnoj krizi SAD-a ne nazire se kraj: "Nije lako razgovarati s osobom koja za sebe kaže da je božji poslanik"

Imenom Adriatica village, građen od 2005. godine, četvrtinom završen, sljedećih godina će biti useljiv. Kuće će vrijediti i do 5 i pol milijuna kuna, a bit će ih 54. Za turiste su ondje već trgovine, restorani, priroda i kultura. Mjesto ima i jezero koje će dobiti luku.

>> Ovo je RAJ za domaće i strane turiste

Dok smo ostvarivali ono što smo mislili da je 'američki san', zaboravili smo kako dobro živjeti. Još mjesta na svijetu postoje, koja su izgrađena da pomognu ljudima da uživaju u društvu, da budu zabavljeni i oduševljeni jedni drugima i samim bivanjem na tom mjestu. Kad Adriatica da sve od sebe, tradicija zajedništva bit će nanovo otkrivena u srcu Amerike', riječi su Jeffa Blackarda.

Bračane nitko nije pitao što o svemu misle, ali sigurno razmišljaju o svojim autorskim pravima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene