Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sletio u potok

Pijan vozio troje djece pa doživio prometnu nesreću: 13-godišnjak teško ozlijeđen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ponedjeljak u 22:05 sati, u mjestu Donji Lipovac, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

Provedenim očevidom policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su utvrdili da je do prometne nesreće došlo iz razloga što 36-godišnji vozač, nije prilagodio brzinu kretanja svog osobnog automobila osobinama i stanju ceste.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena

Vozač je prebrzo vozio BMW i u desnom zavoju izgubio kontrolu nad autom. Potom je prešao u suprotni smjer, sletio s ceste, udario u betonski stup i naposljetku sletio u potok

U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 13-godišnji putnik, dok su vozač te 14 i 15-godišnji putnik zadobili lakše tjelesne ozljede. Ozlijeđenima je liječnička pomoć ukazana u bolnici u Novoj Gradiški.

Nad vozačem je izvršeno alkotestiranje te je utvrđena koncentracija alkohola od 1,04 promila u krvi.

Protiv vozača slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene