Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pregovori u tijeku

Tvrtka iz Azerbajdžana kupuje tvornice Dine?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U tijeku su pregovori uprave i tvrtke iz Azerbajdžana koja bi mogla postati kupac tvornice Dine iz Omišlja.

Tako barem tvrde predstavnici sindikata, koji kažu da su dobili informaciju da se u Zagrebu pregovara s potencijalnim strateškim partnerom iz Azerbajdžana, no to nam iz Vlade danas nisu mogli potvrditi

Pročitajte i ovo Ulična mačka Traje potraga "Nemojte je dirati i približavati joj se!" Golema drama zbog mačke u Japanu: Policija je traži, poslano upozorenje građanima Ilegalno naselje kod Benkovca: Ilustracija - 8 Lijepa Naša Uvezli radnike s Filipina i Nepala pa ih ilegalno smjestili u kontejnersko naselje: "Mogu staviti što hoću, je l' me razumijete?"

Radnici i dalje održavaju pogone tvornice. Sakupljaju željezo i prodaju ga, a dobivenim novcem kuhaju ručak za sebe i svoje obitelji.

>> Radnicima Dine stižu ovrhe zbog neplaćenih kredita, plaća ne dolazi

Naime, radnici već sedam mjeseci nisu dobili plaću, a zbog kredita i režija koje im svaki mjesec stižu na naplatu i ovrha koje su nastupile, većina njih nema novca ni za osnovne životne potrepštine.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene