Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traži se krevet više

Gorski kotar je spreman za blagdena: Već je sada teško naći slobodnu kuću za odmor

Kuće za odmor u Gorskom kotaru (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Kuće za odmor u Gorskom kotaru (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Kuće za odmor u Gorskom kotaru (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Kuće za odmor u Gorskom kotaru (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Kuće za odmor u Gorskom kotaru (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Kuće za odmor u Gorskom kotaru (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr Kuće za odmor u Gorskom kotaru (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Kuće za odmor u Gorskom kotaru (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Kuće za odmor u Gorskom kotaru (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Galerija 1/4 >>
Turistički djelatnici u Gorskom kotaru, gdje se traži krevet više, pripremaju se za božićne i novogodišnje blagdane.

Veći dio godine Kupska je dolina meka ribolovcima iz cijeloga svijeta, pa tako i za vrijeme novogodišnjih blagdana. Kada bi smještajni kapaciteti tako bili popunjeni cijele godine, turistički bi radnici bili vrlo zadovoljni.

Pročitajte i ovo Aviolinije u Hrvatskoj Bolja povezanost je ključ Hrvatska spremna za rekordnu sezonu: Povezani s više od 500 destinacija Kuća za odmor u Gorskom kotru Traži se krevet više Jedna hrvatska regija očekuje rekordnu godinu: Sve je više turista, a zadovoljni su omjerom cijene i kvalitete

"Goranski turizam je definitivno cjelogodišnji, čak i sami podaci pokazuju zapravo posjećenost jednaka tijekom svih godišnjih doba", rekla je Rahela Vitasović, direktorica Turističke zajednice Općine Ravna Gora.

"Kuće za odmor su jako tražene, i već u desetom mjesecu je teško naći slobodnu", rekla je Silvija Sobol, vlasnica kuće za odmor.

Potvrđuje to i vlasnik kuće za odmor u šumi nekoliko kilometara od Ravne gore, koji je zadovoljan popunjenošću. Njegova kuća za odmor još nije rezervirana za doček Nove godine, no pitanje je dana kada će biti.

"Sada su počeli učestali upiti i vjerujem da će se i kuća i drugi objekti biti rezervirani", rekao je Željko Kenda, vlasnik kuće za odmor.

Za doček Nove godine kuće za odmor iznajmljuju se po cijeni od 150 do 300 eura za noć. Apartmani i hotelske sobe su jeftiniji, no nema ih još mnogo slobodnih.
 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene