Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nadaju se odličnoj sezoni

Turisti oduševljeni slapovima Krke, stiže ih sve više

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok mnogi maštaju o putovanju na daleka odredišta, često nam promakne da i u vlastitom dvorištu imamo puno većih ljepota. Na prekrasnim slapovima Krke već su tisuće domaćih i stranih gostiju.

Prekrasno je kad vas osvježava jedan od najljepših slapova u Europi. A ljubav u jezercu ispod sigurno je divan osjećaj. Lijepi su dojmovi zajamčeni.

Pročitajte i ovo Uvođenje reda u Splitu - 4 Otvorena sezona uriniranja Pokušavaju uvesti red među razuzdane turiste: Svima koji ne poštuju pravila prijete velike kazne Slika nije dostupna Bijela zastava NP Krka dobio još jedno vrijedno priznanje!

Karta na ulazu je 80 kuna, a u cijenu je uključen prijevoz brodom, razgledavanje svega što krije prekrasna priroda. Gosti se ne žale na visoke cijene. 'Nije skupo, isto je kao i u Finskoj', kaže Nina iz Finske koja je na slapove Krke stigla s cijelom obitelji.

>> Što građani misle o našem turizmu?

Domaći gosti također su zadovoljni. Od početka godine slapove je posjetilo oko 54 tisuće gostiju, a u nacionalnom parku se nadaju da će dostići brojku od 684 tisuće, kao i prošle godine.

Gosti će potrošiti novac ako je usluga kvalitetna, prva je lekcija turizma. Za početak prilagođeni su jelovnici. Usluga je spremna, cijene su, gosti kažu, prihvatljive. Priroda na bučnim slapovima, nudi zaista sve što čovjeku treba.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene