Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon inspekcije

Trgovački lanac povukao pureća prsa zaražena salmonelom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trgovački lanac povukao je iz prodaje pureća prsa za koje je utvrđeno da su zaražena salmonelom.

Trgovački lanac SPAR Hrvatska povukao je iz prodaje svježa pureća prsa, za koja je veterinarska inspekcija utvrdila da su zaražena salmonelom, priopćilo je Ministarstvo poljoprivrede.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zaražena piletina i govedina Trulo i zaraženo meso u Europi? Provjerili smo imaju li hrvatski građani razloga za brigu Slika nije dostupna Uhićeno 30-ak osoba Tone trulog ili salmonelom zaraženeg mesa godinama izvozili i u Europu

Ministarstvo poljoprivrede obavijestilo je da je nakon objave u medijima u četvrtak o nalazu bakterije roda salmonele ser. Kentucky u proizvodu "Pureća prsa - svježa" od 750 grama, s rokom trajanja do 24. studenoga 2016 godine, talijanskog proizvođača AIA, koji je uzorkovan u trgovačkom lancu Kaufland Hrvatska, veterinarska inspekcija nastavila s daljnjim inspekcijskim nadzorima te je utvrdila da je navedeni proizvod stavio na tržište i trgovački lanac SPAR Hrvatska.

Dodaje da je SPAR, po zaprimanju obavijesti, sporni proizvod povukao iz maloprodaje i o tome obavijestio potrošače na svojim službenim internetskim stranicama, a kupce pozvao da proizvod vrate u najbližu poslovnicu uz povrat novca. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene