Obavijesti Video Pretražite Navigacija
moj.report@novatv.hr

Šaljite nam fotografije najboljih grafita!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uspomene s putovanja, između ostalog, ostavlja i izgled mjesta koje ste posjetili. A petnaestak svjetskih umjetnika, Zagrebu daje novi izgled.

Treću godinu zaredom, Zagrebom se širi miris svježe boje, a nakon nekoliko dana posla s pročelja zgrada građane će pozdravljati različiti murali. U sklopu treće akcije Muzeja ulične umjetnosti Dugave odabrana će grupa internacionalnih i domaćih umjetnika obogatiti lice ulica u zagrebačkom kvartu Siget.

Pročitajte i ovo Uvredljivi grafit u Splitu Gotovo svakodnevica FOTO Osvanuli novi uvredljivi grafiti u Splitu: "Naguzio te Puljak... radite samo za svoj interes" U Splitu su ponovo osvanuli uvredljivi grafiti - 7 Prozvana tri političara FOTO U Splitu osvanuli uvredljivi grafiti o Milanoviću i Puljku, brzo su uklonjeni

Treća akcija Muzeja ulične umjetnosti Dugave održava se od 6. do 9. rujna. Nakon akcija u Branimirovoj ulici i u Dugavama, zidove Sigeta uljepšat će pripadnici svjetske street art scene, a umjetnička zvijezda španjolski je umjetnik ECSIFO, čiji rad karakteriziraju crteži s političkim, socijalnim i revolucionarnim porukama.

>> Tko ovo radi na ulicama Zagreba?

Uz ESCIFA, uljepšavanju će se ulica pridružiti i Britanac Malarky, Isaac Cordal, belgijski majstor, talijanski umjetnik Agostino Iacurci, Emaemaema iz Srbije i ESH iz BiH.

Sprejevi i kistovi ne služe samo za ružne natpise već su, kad ne uništavaju pročelja, dio umjetnosti. Fotografije najboljih grafita pošaljite nam na moj.report@novatv.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene