Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Misteriozni kreativci

Tko ovo radi na ulicama Zagreba?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sve je krenulo prije nekoliko mjeseci sa zagrebačke Trešnjevke.

O njima ne znamo puno, samo ono što su o sebi objavili na svojoj Facebook stranici: 'Priključi se ovoj akciji, pošalji nam fotku svoje zanemarene pumpe i naš tim dolazi u intervenciju. Oslikavamo pumpe, dajući im novi život, gdje prestaju biti hrpa suhog starog željeza i postaju dekorativni gradski sadržaj, dok grad postaje njihov muzej. Ovo je urbana umjetnička inicijativa, i pozdravljamo sve vas koji želite doprinijeti njenom širenju'!

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević o obnovi - 1 190 milijuna eura Tomašević pohvalio obnovu Zagreba pa kritizirao ministra: "Nadam se da će država što prije to učiniti" Tomislav Tomašević Resnik prema hodogramu Zagreb će posuditi novac muzeju koji je pokrala računovotkinja, Tomašević prozvao: "Jesu li je uhitili?"

Inicijativa je oduševila mnoge građane Zagreba i mnogi su se uključili u akciju, a posebno su njima oduševljena djeca. Radi se o starim, često zapuštenim pumpama koje starije generacije zagrepčana zovu 'Železni Franceki'.

Ako i vi imate primjere sličnih, kreativnih intervencija u svom gradu, pošaljete nam ih s kratkim opisom na moj.report@novatv.hr.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene