Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAJAVLJEN Prosvjed U Turnju

Nakon nesreće u kojoj je poginulo dijete: "Tražili smo kamere i nadzor vozila. Iz policije su nam rekli da nismo crna točka"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Turnju kod Karlovca će u nedjelju biti održan prosvjed na mjestu pogibije desetogodišnjeg dječaka.

Strašna prometna nesreća u kojoj je u petak stradao desetogodišnji Marko šokirala je stanovnike Turnja.

Pročitajte i ovo Karlovac: Olupina auta u kojem je poginuo bračni par iz Rijeke Istraga u tijeku Dječak pušten iz bolnice: Njegovi roditelji stradali su u strašnoj prometnoj nesreći Karlovac: Olupina auta u kojem su stradali migranti - 3 Ozlijeđeni su stabilno UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Ovo su olupine automobila iz tragične nesreće kod Karlovca: Fotografije pokazuju o kakvoj se silini udarca radilo

Mnogi od njih su roditelji školaraca, a kažu kako su još odavno tražili kamere za nadzor prometa, usporavanje prometa i pojačanu kontrolu policije. Iz policije im je stigao odgovor kako je to siguran dio ceste i da se ne radi o crnoj točki, piše Radio Mrežnica.

Na mjestu na kojem je u petak poginuo desetogodišnji dječak, stanovnici Turnja u nedjelju, s početkom u 17 sati, organiziraju prosvjed.

Stradavanje dječaka šokiralo je sve, Turanjčani pozivaju na pisanje peticije ali i javne prosvjede u kojima se traži hitno djelovanje.

"Ovdje se svi voze kao da je Divlji zapad, divljaju osobito petkom, vozači kamiona, običnih vozila, tko god stigne, a vidite i sami koliko je Turanj napučen, pun, tu je uvijek gužva i s pravom strahujemo za živote, osobito naše djece", "Taj dio Turnja je živa opasnost. Onaj muzej, mesnica, apoteka, dvije pekare, čevabdžinica, autobusna stanica. A svi voze k’o luđaci", "Onaj dio tamo je užas kako se svi voze, a ne samo kamioni iako su oni najgori. Ljudi, tamo djece ima puno, škola je, vrtić i autobusna stanica, trebate obratiti pažnju na njih svaki dan i svaki put a ne samo 1. dan škole... Katastrofa", samo su neki od komentara na Facebook stranici Radio Mrežnice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene