Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Poštena medicinska sestra

Split: Traži pacijenta koji je izgubio torbu punu novca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Torba s većom količinom novca završila je u rukama medicinske sestre iz splitske bolnice na Križinama, a ona je istu torbu, koju je neoprezna nepoznata osoba izgubila, odlučila istoj i vratiti.

'Pronašla sam torbu s većom količinom novca, u ponedjeljak ujutro u bolnici na Križinama, a do poslijepodnevnih sati nitko mi se nije javio i kazao da je taj novac izgubio. Ne bih mogla kazati o kojem je točno iznosu riječ, jer će to znati jedino osoba kojoj pronađeni novac pripada. rekla je za Slobodnu Dalmaciju ova poštena medicinska sestra, koja nije htjela otkriti svoj identitet.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Susret prošao u grljenju Nije ni znala da je posvojena, a onda pronašla sestru nakon 70 godina razdvojenosti Slika nije dostupna Doživotni kazna? Ubijala pacijente dezinfekcijskim sredstvima, sada čeka izricanje predsude

>> Pronašla 100.000 dolara i predala ih policiji

'Također, ne bih više davala svoj broj mobitela u javnost, jer su me nakon izjave lokalnim radiostanicama nazivale i osobe koje su me na neki način uznemiravale. Neka vlasnik dođe u bolnicu ili zove lokalne medije i dobit će moj broj mobitela za dogovor o preuzimanju novca', poručila je te očekuje da će se zaboravni pacijent po nju i vratiti. Zasad joj se nije javio nitko tko je pogodio pravu sumu, o kojoj je riječ i koju je mudra medicinska sestra odlučila ne objaviti, kako bi bila sigurna da će torba završiti u pravim rukama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene