Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bugarska klupska plesačica

' Saadi Gadafi mi je pisao ljubavne poruke i htio me oženiti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bugarka Dafinka Mircheva, bivša plesačica u noćnom klubu, čak šest godina je bila u vezi sa Saadijem Gaddafijem, oženjenim trećim sinom libijskog diktatora.

Saadi je ostao očaran njome u pariškom klubu dok je tamo plesala. Tada je imala 21 godinu, dok je on bio deset godina stariji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Doživotni kazna? Ubijala pacijente dezinfekcijskim sredstvima, sada čeka izricanje predsude Slika nije dostupna Skrivena kamera Šokantne snimke: Iživljavale se na pacijentici oboljeloj od Alzheimera

Dafinka tvrdi kako je Saadi trošio 170 milijuna dolara na godinu na privatne avione, skupocjene hotele i automobile, plesačice u krilu, nakit i dizajnersku odjeću. 'Novac za njega nije bio problem. Uvijek je imao crnu aktovku s tisućama novčanica. Ako bi mu ponestalo, nazvao bi ambasadu i oni bi mu u hotel donijeli novac', rekla je.

Iako je bio u braku s kćerkom libijskog vojnog zapovjednika, Saadi je Dafinki predložio i brak. Nakon što je pristala biti s njim u vezi, Saadi joj je za rođendan poklonio nastup The Pussycat Dolls, koje su nastupile za 500 tisuća funti.

Zbog nje je pomogao osigurati puštanje šest bugarskih medicinskih sestri, koje su u Libiji bile optužene kako su HIV-om namjerno zarazile 400 djece, piše Daily Mail.

Dafinka tvrdi kako joj je Saadi govorio da nema prijatelje u Libiji, nego samo sluge, a jednom ga je zatekla u krevetu s muškarcem. Da su stvarno bili u vezi, potvrđeno je i putem američkih diplomatskih nota objavljenih na internetskoj stranici WikiLeaksa.

'Ponekad smo spavali u istom krevetu i ljubili se, ali nikad nismo imali spolni odnos. To ga je izluđivalo', pojasnila je Dafinka. Jednom ga je uhvatila kako se drogira, a bili su i zajedno na odmoru u Tanzaniji. Romantični Saadi joj je pisao i ljubavne poruke.

>> Libijski pobunjenici srušili Gadafijev zrakoplov

Nije volio govoriti o svojoj obitelji, a kada je prestao igrati nogomet u Italiji, sve su se manje viđali, a na kraju i prekinuli odnos.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene