Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Karamarko o slučaju Merzel

'Vidimo da u SDP-u nisu imuni na nepodopštine'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HDZ-a, Tomislav Karamarko, komentirao je uhićenje sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić Merzel.

'Još jedan član predsjedništva SDP-a ima problem kao i Sabo. Neka DORH radi svoj posao. Mi smo uvijek podupirali rad pravosudnih tijela, isto tako i Uskoka i DORH-a, kao i policije. U svakom slučaju neke teorije gospodina Milanovića vrlo brzo i sigurno padaju. Ona teorija o prvoj ligi, Bundes ligi, a da su HDZ i neke druge stranke druga liga, pada u vodu. To je utopija, iluzija u kojoj su oni, na žalost, živjeli. Vidimo da nisu imuni na nepodopštine u gospodarstvu ili u radu državne uprave. Ali, nemojmo prejudicirati', rekao je o slučaju Lovrić Merzel predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u Čakovcu, gdje je sudjelovao na proslavi 24. obljetnice HDZ-a u Međimurju.

Odvjetnik županice Merzel: 'Nisu je povezali s Marsovcima'

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Peđa Grbin užarene linije Ovo je za analitičare realan postizborni scenarij: "Ima prodanih duša, samo je pitanje cijene" HDZ prozvao Peđu Grbina preko Facebooka Izbori su za tjedan dana HDZ prozvao Grbina: "Abdicirao je, a sada se hoće sučeljavati"

Na pitanje kako komentira Milanovićevu izjavu da vjeruje suradnicima, Karamarko je rekao da to Milanović može jedino i reći.

'No, mislim da će se vrlo brzo razočarati u suradnicima', dodao je Karamarko. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene