Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prozvao Vladu

Karamarko: Čitava Hrvatska je ugrožena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neki od naših članova su pogriješili i opravdano su pred licem pravde, ali zbog njih nitko ne smije blatiti sve članstvo HDZ-a, kazao je Burilović.

'Nije samo Slavonija ugrožena nego je ugrožena cijela Hrvatska. Zabrinjavajući je podatak da je od petka do danas 1.071 novi nezaposleni, a u vrijeme dok smo mi imali svoj forum, 520 je novih nezaposlenih. Cijelo društvo je ugroženo neradom jedne nesposobne vlade koja samo gleda krivice drugih, posebice, HDZ-a od prije pet, deset ili petnaest godina, a ne vide što su oni učinili zadnje dvije godine. Osmi kvartal za redom pada BDP, oni se sastaju po toplicama i sve to pršti od narcisoidnosti, kako su oni najbolji na svijetu i da trebaju nastaviti, dakle, upropaštavati državu. Razina prepotentnosti koja isijava iz ove vlade je nepodnošljiva. Neka kažu što će učiniti narednih mjeseci i tjedana i neka se predsjednik već jednom uključi. Vlast "šilji" nebitne teme, o braku i ćirilici, a ne važne', rekao je u Vinkovcima Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a gdje je uz Milijana Brkića, tajnika, Tomislava Čuljka, političkog tajnika i Vladimira Šeksa, saborskog zastupnika i počasnog građanina Vinkovaca, nazočio obilježavanju 24 godina od osnivanja vinkovačkog ogranka HDZ-a, nakon osječkog, prvog ogranka u Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo Tonino Picula, zastupnik u EU parlamentu Kriva taktika Picula otvoreno o sudbini Milanovića: "Potrebna je promjena na Pantovčaku" HDZ prozvao Peđu Grbina preko Facebooka Izbori su za tjedan dana HDZ prozvao Grbina: "Abdicirao je, a sada se hoće sučeljavati"

Predsjednik vinkovačkog HDZ-a, Luka Burilović je podsjetio kako su Vinkovci i Vinkovčani među prvima prepoznali višestranačje i pojavu dr Franje Tuđmana.

'Stvorili smo ne drugi već drukčiji HDZ koji se vraća korijenima. Neki od naših članova su pogriješili i opravdano su pred licem pravde, ali zbog njih nitko ne smije blatiti sve članstvo HDZ-a. Nismo mi konzervativni i zaostali već mi samo cijenimo i čuvamo ono što su nam dali naši preci. Vlada je maćeha Slavoniji i nužni su prijevremeni parlamentarni izbori jer treba promijeniti vlast koja pokazuje i znakove nenarodne vlasti. Pokazat ćemo tim baštinicima komunista da smo bolji od njih', rekao je Luka Burilović dodajući kako će Vinkovci i dalje biti "utvrda HDZ-a", a Ilija Cota, predsjednik Kluba utemeljitelja HDZ-a je podsjetio kako je Tomislav Karamarko prvi predsjednik HDZ-a koji je nazočio obljetnici osnutka vinkovačkog ogranka.

Evo HDZ-ovih prijedloga za POTICANJE gospodarskog rasta!

Ogranak HDZ-a za nekadašnju općinu Vinkovci, osnovan je na osnivačkoj skupštini održanoj 16. prosinca 1989. održanoj u, u ratu porušenom kinu "Crvena zvijezda" dok su sa zgrade PIK-a sigurnosne službe tadašnje države snimali ulaz kako bi vidjeli tko sve dolazi na skup da bi neki od njih poslije imali neugodnosti. Na večerašnjoj svečanosti prikazan je i kraći film o osnivačkoj skupštini, ali i ratnim godinama u Vinkovcima, poslijeratnoj obnovi i dosadašnjim dostignućima najstarijeg europskog grada. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene