Agrokor (Foto: PIXSELL/Dnevnik.hr)
Agrokor (Foto: PIXSELL/Dnevnik.hr)

Blog Ivice Todorića ponovo se zahuktao kako se bliži vrijeme objave cjelovitog izvješća revizije o poslovanju Agrokora. Nakon što je ranije u ponedjeljak putem bloga Todorić poručio da će kazneno prijaviti Antu Ramljaka, sad traži odgovore od premijera Andreja Plenkovića – o tome s kim su se to vodili razgovori u Agrokoru od siječnja.


Ivicu Todorića u najnovijoj objavi na blogu jako zanima na koga je premijer Plenković mislio kad je izjavio da se razgovori s ljudima iz Agrokora vode od siječnja, točnije tko je bio sugovornik Vladinim dužnosnicima iz Agrokora i koji su to Vladini dužnosnici bili zaduženi za te razgovore.

Todorić ističe kako je sam prvi razgovor s potpredsjednicom Vlade Martinom Dalić bio tek 11. veljače.

Todorićevu objavu prenosimo u cjelosti:

"Uvaženi gospodine predsjedniče Vlade molim Vas, a shodno vašoj jučerašnjoj izjavi, za kratko pojašnjenje. Po čijem nalogu i s kim su vladini dužnosnici o Agrokoru razgovarali od siječnja kako navodite u izjavi? Koje osobe iz Vlade su vodile te razgovore i tko im je iz Agrokora bio sugovornik? S obzirom na činjenicu da ste dali izjavu da razgovori s ljudima iz Agrokora traju od siječnja, potpuno ste razobličili plan koji je rezultirao neustavnim Lex Agrokorom, a za kojeg ste, očito, znali. Istina je da sam se s Vašom potpredsjednicom Martinom Dalić sastao tek 11. veljače! Molim Vas da hrvatskoj javnosti odgovorite na ova pitanja koja su od iznimne važnosti jer prikazuju stvarnu namjeru svih koji su sudjelovali u otimanju privatnog vlasništva."