Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Tko želi sposobnu vlast, neka glasuje za HNS'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HNS-ov kandidat za premijera Radimir Čačić poručio je danas biračima da glasuju za HNS žele li drugačiju i sposobnu vlast, umjesto one koja Hrvatsku zadužuje, a novac 'baca u vjetar'.

"Da bi Sanader kupio par tisuća glasova na Pelješcu, i to našim novcem, Hrvatska će ostati bez 366 športskih dvorana ili četverotračnih brzih cesta u cijeloj zemlji, a dobiti farsu s Pelješkim mostom", kazao je Čačić na izbornom skupu u Samoboru gdje su se predstavili HNS-ovi kandidati za VII. izbornu jedinicu.

Pročitajte i ovo Denis Bećirović IZBORI U BIH Povećava se prednost Komšića i Bećirovića, Dodik se bori, oglasio se i Čović, a Čavara poručio: ''Schmidt je trebao poništiti odluke prethodnika'' Gordan Jandroković OGLASILI SE I IZ HDZ-a Nižu se reakcije na uhićenje zbog komentara o premijeru: ''Plenkovićev kult ličnosti ne može podnijeti par pokvarenih jaja"

Ustvrdio je kako je u Varaždinskoj županiji s jednom tisućinkom državnog budžeta ostvaren snažan gospodarski rast, a ministrima i premijeru koji dosad nisu prešli prag županijske palače poručio je da "to i ne trebaju" jer, kaže, "ionako nisu ništa napravili".

"Premda ima onih koji su interesima vezani za HDZ i koji će glasovati za tu stranku makar ih i tukli, HDZ ne bi dosad bio na vlasti na nesposoban i korumpiran način da mu lojtru nisu držali HSLS i HSU, dvije stranke koje danas izlaze pred birače kao da s tim nemaju ništa", rekao je Čačić upozorivši da takva kombinacija Hrvatskoj "opet može donijeti četiri godine očaja i siromaštva".

Predsjednica HNS-a Vesna Pusić ustvrdila je kako Hrvatska još uvijek nije sazrela u europsko društvo, kao što su to u HNS-u vjerovali, jer se još uvijek dešava da se zajednički simboli i uspjesi, poput primjerice sportskih, koriste da bi se ubrao tu i tamo koji glas.

"HNS se ni zbog kakvih izbora neće odreći zajedničkih simbola i vrijednosti, koji hrvatskom društvu daju snagu", rekla je Pusić i navela kako će se i dalje zalagati za zdravu konkurenciju u političkoj utakmici, a protiv političkog cinizma i iskorištavanja ljudi.

"Priželjkujemo da Hrvatska bude zdravo društvo, otvoreno i
prijateljsko prema svakome, o čemu smo vodili brigu od početka našeg političkog djelovanja", naglasila je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene