Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otišli i prije kraja

VIDEO Kamere Dnevnika Nove TV zabilježile: Tko je sve radio skraćeno?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oni koji su u petak došli na posao, pogotovo u državnim službama - radili su skraćeno. Kraj radnog vremena nisu dočekali ni na sudovima, ali i brojnim tvrtkama od kojih država mnogo očekuje. Evo što su naše ekipe zatekle.

Kraj radnog vremena nisu čekali. Iz ministarstva vanjskih poslova s posla su otišli u podne. Isti primjer slijedio se i u zgradi u kojoj je smještena većina ministarstava i državnih agencija.

Pročitajte i ovo Supermarket - 1 Planirajte na vrijeme Pogledajte koje su trgovine i šoping-centri otvoreni ove nedjelje Rad trgovina i šoping-centara na izborni dan Planirajte kupovinu Detaljno radno vrijeme trgovina i šoping-centara na dan izbora

Uključujući i Vladu u kojoj su ranije bili gotovi.

Iako su na radnom mjestu proveli svega pet sati, privatnim obvezama mogli su se posvetiti i zaposlenici najvećeg suda u državi - zagrebačkog Županijskog suda, koji, kao i većina ostalih sudova, nije lišen zaostalih sudskih predmeta. Svoje urede ispraznili su već u 13 sati.

Deficit je puno veći no što Vlada kaže!

Posegnuli su za tim trendom i u tvrtkama - državnim gubitašima od kojih se očekuje da povuku gospodarstvo. U Upravi Hrvatski željeznica, već u poslijepodnevnim satima nikog nismo zatekli.

Baš kao i oni - i u Hrvatskim autocestama, HEP - u, Hrvatskim vodama i šumama - radili su skraćeno.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene