Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sutra izbori

Tko će biti novi šef zagrebačkog HDZ-a?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je 'zbog problema u komunikaciji' raspušten HDZ-ov zagrebački gradski odbor na čelu s Antom Zvonimirom Golemom, sutra će HDZ-ovci birati svog novog gradskog šefa.

Zagrebačka organizacija HDZ-a na sutrašnjoj će izbornoj skupštini birati novo vodstvo, a za predsjednika Gradskog odbora HDZ-a kandidirala su se dvojica kandidata - Andrija Mikulić i Ivan Kujundžić.

Pročitajte i ovo Tomislav Karamarko "Dvojio sam..." Oglasio se Karamarko: Objasnio kako bi HDZ mogao dobiti izbore i s kime bi trebao koalirati Andrej Plenković i Tomislav Karamarko - 1 zakuhalo pred izbore Povratak otpisanog? Komunikacijski stručnjak o neočekivanom gostu na skupu HDZ-a i novom sloganu

>> 'HDZ ima tone političkog smeća nakupljenog u zadnjih desetak godina!'

Za 39 mjesta u gradskom odboru pristiglo je 67 kandidatura, a za pet članova Nadzornog odbora kandidiralo se 18 kandidata. Izaslanicima će se na skupštini pridružiti i predsjednik stranke Tomislav Karamarko.

Predsjedištvo HDZ-a u rujnu je raspustilo zagrebački Gradski odbor HDZ-a na čelu s predsjednikom Antom Zvonimirom Golemom te imenovalo povjerenstvo za grad Zagreb, na čelu s glavnim tajnikom stranke Milijanom Brkićem.

Raspuštanje organizacije obrazloženo je "potrebom konsolidacije stranke", a Karamarko je objasnio da "postoje problemi u odnosima u komunikaciji, odnosno problem između čelnoga čovjeka (Golema) i većeg dijela Gradskog odbora, odnosno područnih ogranaka". (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene