Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TJEDNI PREGLED IVANE PEZO MOSKALJOV

"Uzavrele političke strasti i svađe neće vratiti gotovo 350 tisuća radno sposobnih koji su otišli iz zemlje"

Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik.hr)
Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Na događaje u tjednu za nama podsjeća Ivana Pezo Moskaljov.

U tjednu iza nas trajale su uzavrele političke strasti između premijera i Predsjednice. Opet je buknula svađa i opet su se porječkali zbog loše demografske slike. Njihova prepucavanja, doduše, neće vratiti gotovo 350 tisuća radno sposobnih koji su otišli iz zemlje.

Pročitajte i ovo Pregled tjedna - Ivana Pezo Moskaljov Ivana Pezo Moskaljov Gruba igra prirodnih sila i blamaža ministra obrane: Pogledajte koji su događaji obilježili tjedan iza nas Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik Nove TV) Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov Virus i potres u tjednu koji je iza nas: Podrhtavanje je podsjetnik da su krhki i planovi za obnovu

Bilo je povuci-potegni, a onda je izvanredni povjerenik obznanio da su se Agrokorovi vjerovnici napokon dogovorili. Dobavljačima će biti plaćena većina potraživanja, a u igri ostaje i najveći kreditor, ruski Sberbank. No na putu mu stoje još neke kompanije, čije bi neslaganje moglo spriječiti konačan plan. 

Bio je ovo tjedan u kojem su se tražili svi detalji e-mail prepiske tzv. grupe Borg, zbog koje je otišla Martina Dalić. Dva tjedna od ostavke iskoristila je zakonsko pravo: uzimat će cijelu plaću još šest mjeseci, a pola plaće sljedećih šest.

Što je još obilježilo ovaj tjedan, pogledajte u videoprilogu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene