Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepravomoćno

Prijetio novinarki Provjerenog: Tito Gubić osuđen na 10 mjeseci zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tito Gubić nepravomoćno je osuđen na 10 mjeseci zatvora zbog prijetnji reporterki Provjerenog Emi Branici.

Tito Gubić je nepravomoćno osuđen zato što je 28. rujna oko 13:30 sati tijekom snimanja prijetio reporterki Emi Branici poručivši joj da će "završiti kao (Ivo) Pukanić", pokojni vlasnik tjednika Nacional. Pukanić je ubijen u listopadu 2008. godine u podmetnutoj eksploziji.

Pročitajte i ovo Tito Gubić Ivana Zdravka Josipa Radoš - 1 Uvrnuti filmski scenarij Bizarnije ne može: Križevi, vibratori i kipovi Gospe u kući u kojoj je boravio notorni Tito Gubić. Obitelj njegove žrtve još uvijek ne može do tijela Slika nije dostupna Prijetio Emi Branici Određen istražni zatvor muškarcu koji je prijetio novinarki Provjerenog

Prijetnje Branici osudilo je i Hrvatsko novinarsko društvo koje je pozvalo institucije da u takvim slučajevima hitno reagiraju po službenoj dužnosti.

Novinarka je u Provjerenom razotkrila Titu da je, predstavljajući se kao žena, s psihički nestabilnim starcem potpisao ugovor o doživotnom uzdržavanju, a potom i o životnom partnerstvu i to svega sat vremena prije nego što je starac završio u bolnici u komi. Nedugo potom je umro, a Tito je postao vlasnikom trokatnice u zagrebačkoj Dubravi.

Ne propustite pogledati više detalja o ovom slučaja u četvrtak 12. siječnja u emisiji Provjereno.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene