Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napa Valley

Tragičan kraj talačke krize u domu za veterane u Kaliforniji: Ubijene tri žene, i ubojica pronađen mrtav

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon višesatne drame između policije i napadača, tri žene pronađene su mrtve u petak navečer u domu za veterane u Kaliforniji. Osim njih i osumnjičeni za ubojstva pronađen je mrtav.

Muškarac je naime uzeo tri osobe za taoce u umirovljeničkom domu za ratne veterane u Napa Valleyu na sjeveru Kalifornije.

Pročitajte i ovo Poplava u Los Angelesu - 1 Nesvakidašnji prizor Uraganska oluja pogodila Kaliforniju: Klizišta i poplave paralizirale više od pola milijuna domova Kalifornija se bori s poplavom Nesvakidašnji prizor Veliki valovi pogodili Kaliforniju: Stanovnici bježali, šteta se tek zbraja

Trži žrtve bile su zaposlenice savjetodane službe za veterane koji pate od PTSP-a. Osumnjičeni je bio klijent u ustanovi iz koje je otišao prije dva tjedna.

Još uvijek nije poznato je li ubijene žene slučajno odabrao ili su imale veze s ubojicom.

"Policija je u našem umirovljeničkom domu Yountville.. sigurnost naših stanovnika, zaposlenika i naše zajednice je naš ključni prioritet. Aktivirali smo protokol za hitne slučajeve i surađujemo s policijom", napisala je na Twitteru ta kalifornijska agencija.

Na internetskoj stranici doma stoji da se radi o najvećem umirovljeničkom domu za ratne veterane u kojem živi njih oko tisuću, "starijih i nemoćnih". (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene