Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napokon topliji dani

Stiže nam proljeće! Temperature danas od 20 stupnjeva!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas i sutra građani će uživati i grijati se, u unutrašnjosti na toplih 16 i visokih 20 Celzijevaca na Jadranu.

Stiže proljeće, ako ne kalendarski, onda barem prema temperaturama koje nas očekuju ovoga vikenda. Danas i sutra građani će tako uživati i grijati se, u unutrašnjosti na toplih 16 i visokih 20 Celzijevaca na Jadranu.

Pročitajte i ovo Sunčan dan u Zagrebu Vremenska prognoza Planirate kraj tjedna provesti otvorenom? Meterolog otkriva kakvo vas vrijeme čeka Ilustracija Vremenska prognoza Kakvo nas vrijeme očekuje ovaj tjedan otkriva meteorolog Nikola Vikić-Topić

>> U petak i subotu temperature oko 15, negdje i 20 stupnjeva

'Ništa neobično', reći će meteorolozi i podsjetiti na najvišu temperaturu izmjerenu u veljači, 22,2 stupnja u 2008. godini. Ipak, zatopljenje neće dobro primiti meteoropati, javit će se razdražljivost, glavobolja i umor.

U nedjelju se jutarnje temperature u većini zemlje ne bi trebale spuštati ispod ništice, dok će dnevne biti ipak nešto niže nego u petak i subotu. U Zagrebu će, primjerice, najviša dnevna temperatura biti 9 stupnjeva, Osijeku 8, Varaždinu i Rijeci 9, Splitu 10, a najtoplije će u nedjelju biti u Istri gdje se očekuje i do 12 stupnjeva Celzijevih. Nakon ponedjeljka temperature će se opet približiti ništici. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene