Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Natjecanje bez pauze

Super ideja i 24 sata rada bez pauze i eto vlastitog biznisa!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izazov koji je postavljen mladim programerima da u roku od 24 sata osmisle mobilnu ili web aplikaciju za bankarske usluge završio je. Provjerili smo kako su uspjeli izdržati raditi bez stanke te tko je pobijedio.

24-satno natjecanje bez prestanka je završilo. Jedan od glavnih uvjeta ovog neobičnog natjecanja bio je da sudionici moraju unutar 24 sata, bez prestanka napraviti svoj rad. Svaki tim programera imao je po 3 minute za prezentaciju svoje aplikacije. Unatoč neprospavanoj noći svi su se trudili ostaviti najbolji dojam.

Pročitajte i ovo Ilustracija Informatizacija Želite promijeniti svojeg doktora? Dobra vijest: Više nećete morati hodati od šaltera do šaltera Najspremniji među spremnima - 2 Rigorozne vježbe Natječu se najspremniji među spremnima: "Dečki su nam bili dobra konkurencija"

>> Evo kako u samo 24 sata do biznisa!

Pobjedu je odnio tim koji je osmislio mobilnu aplikaciju za slanje i primanje novca. 'Bilo mi je zadovoljstvo raditi s ovakvom ekipom! Bilo je opušteno! Našli smo se van nekih obveza, 24 sata smo radili', rekao je natjecatelj Darko Škulj.

A rad se itekako isplatio. Svaki član je dobio po 1337 eura. No, prvo će se dobro naspavati, a onda proslaviti nagradu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene