Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sunčano i toplo

Ovakvo vrijeme smo čekali danima, a trajat će do...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Do srijede će nas pratiti sunčano i toplo, a onda opet po starom.

Sa više sunca sljedećih nas nekoliko dana čekaju i ponešto više temperature. Kao što smo već navikli ovog ljeta - sve to skupa neće dugo potrajati, u srijedu nas očekuje opet prolaz nove fronte s grmljavinskim pljuskovima i hladnijim zrakom, jedino će u Dalmaciji ostati sunčano i vrlo toplo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Uskoro nam se vraća nestabilno vrijeme: Meteorolog otkriva kada stiže nova promjena Rijeka Sava u Zagrebu, ilustracija Crveni meteoalarm FOTO/VIDEO Uskoro vrhunac vodenog vala u Zagrebu: "Stiže brže nego što se očekivalo, ali ima i dobra vijest..."

Današnje jutro će u kopnenom dijelu biti umjerene naoblake, a lokalno u gorju moguće je i vrlo malo kiše. Temperature ostaju slične - od 11 do 15 stupnjeva. Na Jadranu jutro sunčano, ali na sjevernom dijelu bit će umjerene bure, s jakim udarima podno Velebita.

Poslijepodne ostaje pretežno sunčano. Temperatura se neće posebno mijenjati, bit će oko 22 stupnja, u Slavoniji do 24 uz slab vjetar.

FOTO Ljeto kišnih rekorda: Evo kakvo nas vrijeme očekuje

Bura će se poslijepodne smiriti na Jadranu i okrenuti na umjeren sjeverozapadnjak. Bit će posvuda sunčano s temperaturom od 24 do 26 na moru i nešto nižu u gorskim krajevima. I na jugu će danas biti sunčan i opet vrlo topao dan. Temperature će se popeti do 30 stupnjeva, a puhat će slab ili umjeren zapadnjak i sjeverozapadnjak.

Sa sunčanim vremenom i još uvijek toplim morem bit će ugodno za kupanje, na jugu je i dalje 26 stupnjeva.

I u utorak nam ostaje sunčano, čak i malo toplije, ali nažalost to će se zadržati samo do srijede. U srijedu nova hladna fronta s pripadajućim grmljavinskim pljuskovima, kišom i sjevernim vjetrom.

I na sjevernom Jadranu bit će pljuskova u utorak poslijepodne i u srijedu, a u Dalmaciji ostaje i dalje sunčano i vrlo toplo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene