Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na cesti, nedaleko zgrade gradske uprave

Sudac M. Janjac pao nakon izbora i teško se ozlijedio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Karlovački sudac Marijan Janjac, koji je na lokalnim izborima bio član Gradskog izbornog povjerenstva Duge Rese, po završetku izbora pao je i teško ozlijedio glavu te je životno ugrožen, doznaje se danas u Općoj bolnici u Karlovcu.

Ravnatelj karlovačke bolnice dr. Nedjeljko Strikić izjavio je Hini da je sudac Janjac smješten na Odjel intenzivnog liječenja s teškom ozljedom glave, te da je i nakon operacije njegovo stanje opasno po život.

Predsjednik Županijskog suda u Karlovcu Ivan Perković, koji je ujedno i predsjednik Županijskog izbornog povjerenstva, potvrdio je Hini da je sudac Marijan Janjac pao u nedjelju navečer, kada se u svojstvu dopredsjednika Gradskog izbornog povjerenstva Duge Rese po završetku lokalnih izbora oko 8 sati vraćao kući iz izbornog povjerenstva.

Pročitajte i ovo Radovi na aglomeraciji u karlovačkoj Zvijezdi - 1 Obnova iz pakla Žena upala u iskopanu rupu duboku tri metra, radove kao da izvodi tvrtka A je to, a neki su u suzama zvali gradonačelnika Prometna nesreća na autocesti kod Karlovca - 4 Zatvoren promet FOTO Teška prometna nesreća na autocesti: Automobil se zabio u betonsku ogradu, vozač poginuo

>> Optužnica protiv karlovačke Toplane u stečaju i bivšeg direktora

Glasnogovornica Policijske uprave karlovačke Senka Staroveška Hini je izjavila kako policija u vezi sa stradavanjem suca Marijana Janjca, nije dobila nikakve dojave ni od bolnice ni od građana.(HINA)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene