Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'To žele umirovljenici'

SU daje potporu Bandiću već u prvom krugu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjedništvo Stranke umirovljenika odlučilo je svoju potporu na predsjedničkim izborima već u prvom krugu dati Milanu Bandiću, izvijestila je jutros ta stranka nakon što je zagrebački gradonačelnik službeno objavio kandidaturu.

‘Standard koji uživaju zagrebački umirovljenici i razina socijalne osjetljivosti prema svim skupinama građana koju pokazuje, odnosno provodi gradonačelnik Zagreba Milan Bandić jest upravo onaj standard koji bi poželjeli svi umirovljenici odnosno građani u Republici Hrvatskoj’, ističe se u priopćenju.

Pročitajte i ovo Branimir Nestorović Dr. Nestorović prelomio Potres u pokretu koji je bio iznenađenje izbora u Srbiji: Kontroverzni doktor postavio ultimatum, uslijedila je drama Stolar - 2 Revitalizacija Ovaj grad najviše izdvaja za obrtnike: "Problem mladih je što se ne žele uprljati"

Stranka umirovljenika odlučila je Bandiću dati punu potporu već u prvom krugu izbora za trećeg predsjednika RH od osamostaljenja jer je, kako se navodi, ‘od svih predsjedničkih kandidata i političkih stranaka koje ih podupiru Bandić u ovom trenutku pokazao daleko najveću spremnost za konkretnu suradnju, a k tome još i najveći stupanj kompatibilnosti u pogledu i načinu rješavanja socijalnih pitanja u Hrvatskoj’.

>> Bandić želi biti hrvatski predsjednik dva mandata

‘Vjerujemo da će kao što je sada bio uspješan gradonačelnik Zagreba, koristeći stečena iskustva u upravljanju i vođenju najvećeg grada u Hrvatskoj, biti isto tako i uspješan 'gradonačelnik' svih građana Hrvatske’, stoji u priopćenju koje je potpisao predsjednik Stranke umirovljenika Lazar Grujić. (Hina)

Vjerujete li da će Bandić pobijediti na predsjedničkim izborima?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene