Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjedništvo Stranke umirovljenika odlučilo je svoju potporu na predsjedničkim izborima već u prvom krugu dati Milanu Bandiću, izvijestila je jutros ta stranka nakon što je zagrebački gradonačelnik službeno objavio kandidaturu.


‘Standard koji uživaju zagrebački umirovljenici i razina socijalne osjetljivosti prema svim skupinama građana koju pokazuje, odnosno provodi gradonačelnik Zagreba Milan Bandić jest upravo onaj standard koji bi poželjeli svi umirovljenici odnosno građani u Republici Hrvatskoj’, ističe se u priopćenju.

Stranka umirovljenika odlučila je Bandiću dati punu potporu već u prvom krugu izbora za trećeg predsjednika RH od osamostaljenja jer je, kako se navodi, ‘od svih predsjedničkih kandidata i političkih stranaka koje ih podupiru Bandić u ovom trenutku pokazao daleko najveću spremnost za konkretnu suradnju, a k tome još i najveći stupanj kompatibilnosti u pogledu i načinu rješavanja socijalnih pitanja u Hrvatskoj’.

>> Bandić želi biti hrvatski predsjednik dva mandata

‘Vjerujemo da će kao što je sada bio uspješan gradonačelnik Zagreba, koristeći stečena iskustva u upravljanju i vođenju najvećeg grada u Hrvatskoj, biti isto tako i uspješan 'gradonačelnik' svih građana Hrvatske’, stoji u priopćenju koje je potpisao predsjednik Stranke umirovljenika Lazar Grujić. (Hina)