Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I vi možete pomoći

Student iz Kanade do posla iz snova pokušava doći spotom o Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Student iz Toronta se natječe za posao iz snova, a za to je iskoristio ljepote Hrvatske.

'U Hrvatskoj ljetujem od malih nogu i jako sam je zavolio. Hrvatska mi je u srcu i moj je prvi dom' - tako je Ivan, 21-godišnji student francuskoga jezika i povijesti iz Toronta objasnio svoju ljubav prema Hrvatskoj. Ivan je aktivni član Hrvatske zajednice u dijaspori i brine se da svi oni koji su porijeklom iz Hrvatske, a žive u Kanadi, budu informirani o raznim događajima u Hrvatskoj.

Iako voli ono čime se bavi, Ivan se prijavio i na 'MyDestination's biggest baddest bucket list', natječaj putem kojeg može osvojiti šestomjesečno putovanje svijetom i otići na destinacije koje sam odabere. Sretnog dobitnika, po povratku doma, očekuje i novčana nagrada od 50.000 dolara koju može potrošiti kako poželi. Sve što tijekom putovanja treba raditi jest voditi video blog za kompaniju koja organizira putovanje.

>> Traže se zaposlenici za 'najbolji posao na svijetu'!

'Za natječaj sam čuo za vrijeme boravka u Zagrebu tijekom zimskih blagdana. Tada sam odlučio da je vrijeme da svijetu predstavim Hrvatsku kroz vlastita iskustva', kazao je Ivan i izabrao fotografije od kojih je napravio video-spot od tri minute koji predstavlja prirodne ljepote i kultutu Hrvatske.

Do sada je prikupio 2.700 glasova, a budući da je do kraja natječaja ostalo još svega nekoliko dana, moli sve da mu svojim glasom pomognu. 'Treba mi potpora cijele Hrvatske jer želim ostvariti samo jedan cilj - da naša Hrvatska bude predstavljena kao jedna od najboljih destinacija', kazao je.

Glasati možete na službenoj stranici MyDestination's BBB-a. Postupak je jednostavan, odaberete neki od pet načina glasovanja preko društvenih mreža te tako osigurate Ivanu put u finale. Kako je predstavio Hrvatsku možete vidjeti u videu ispod teksta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Ilustracija optužuju vlasti Umro od srčanog udara na plaži, a onda je obitelj doživjela novi šok: "Čije su nam tijelo to dovezli?!" Opljačkana pošta, ilustracija Usred dana U popularnom trgovačkom centru maskirani razbojnici opljačkali zaposlenika pošte

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene