Obavijesti Pretražite Navigacija
Poziv umirovljeničkim strankama i udrugama

Stranka umirovljenika poziva na jedinstvo uoči izbora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stranka umirovljenika pozvala je danas na okupljanje predstavnike svih političkih stranaka i udruga koje zastupaju interese umirovljenike radi stvaranja snažne umirovljeničke političke opcije uoči idućih, moguće prijevremenih parlamentarnih izbora.

'Pažljivo sagledavajući i analizirajući političke odnose na hrvatskoj političkoj sceni slobodni smo zaključiti kako je unutar političkog spektra umirovljeničke preferencije sazrelo vrijeme za jedan zajednički sastanak ili okrugli stol na kojem bi se raspravilo o svim otvorenim pitanjima vezanim za populaciju uz koju se svi dobrim dijelom i u svojim programima kao i imenom vežemo, odnosno o otvorenoj mogućnosti dogovaranja, pa čak i zajedničkog nastupanja', stoji u priopćenju što ga je potpisao predsjednik stranke Lazar Grujić.

Pročitajte i ovo Ankica Čižmek i Veselko Gabričević Nikad nije kasno! Umirovljenici dobili svoj radio, bavit će se rješavanjem njihovih problema Ilustracija od petka Dobre vijesti za umirovljenike: Počinje isplata energetskog dodatka, ali ima jedna caka

Pozivajući predstavnike umirovljeničkih udruga i stranaka (HSU, DSU, MUH, SUH i druge) na sastanak, SU drži da podijeljeni najviše koriste političkim takmacima, posebice onima koji svoju potporu traže i u biračkom tijelu umirovljenika. 'U Hrvatskoj demokraciji je još uvijek na snazi jedno od pravila koje kaže da je snaga argumenta političke opcije u nacionalnom parlamentu vrlo često mjerljiva i brojem ruku koji određeni argument odnosno prijedlog mogu podržati, a isto pravilo vrijedi i u međusobnoj komunikaciji političkih stanaka', navodi se u priopćenju. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene