Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Stanje opečene Silvije Paolini bolje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Silvija Paolini (18), teško ozlijeđena u požaru u Puli, nešto je bolje nego do sada, ali je još na uređajima za disanje, doznaje se u Jedinici intenzivnog liječenja za opekline riječkog KBC-a.

Stanje Suzane Bajrić-Korać (44) i Ide Bajrić (19), majke i kćeri, stabilno je, nisu više priključene na uređaje za disanje i u kontaktu su, izvijestili su iz JIL-a.

Pročitajte i ovo Napad na regiju Harkiv Na obrazovnu ustanovu Ruski napad na granici s Ukrajinom: Četiri osobe prevezene u bolnicu, ima i mrtvih Bruna Papić - 1 Napadač priveden Stravičan napad na žene u Splitu: Struka poslala jasnu poruku, a jedno je ključno

Najstarija, 72-godišnja Ana Bradvica, u izrazito je lošem stanju i ne može biti podvrgnuta operativnim zahvatima kako bi joj se sanirale opekline na 80 posto površine tijela.

One su stradale u požaru koji je izbio u stambenoj zgradi u Puli noću s 19. na 20 rujna. Zadobile su opekline na 20 do 80 posto površine tijela, a Bradvici, Paolini i Bajrić-Korać teško su ozlijeđeni i dišni organi zbog udisanja vrućeg zraka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene