Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Priča gospodina Srećka

U SPORU S ČLANOM VLADE 'Kaže on meni žali se ministru. 15 dana kasnije on postaje ministar'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srećku Ćeliću nije se svidjela nagodba koju mu je ponudio, tada sudac, a danas ministar, Ante Šprlje s kojim je u sporu oko zemljišta.

Srećko Ćelić iz Podrujnice nedaleko od Metkovića u sporu je s obitelji ministra pravosuđa Ante Šprlje. Prije nego što je postao ministar, Šprlje je predložio nagodbu, no gospodinu Srećku to se nije svidjelo, pa mu je ovaj rekao da se tuži ministru. No 15 dana nakon toga sam Šprlje je postao ministar - u četvrtak nije bio dostupan za izjave. Ovo je priča gospodina Srećka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna završio i na sudu Prisluškivao suprugu dok je radila od kuće i zaradio 1,8 milijuna dolara: Novac mora vratiti, a žena ga je ostavila Slika nije dostupna sve završilo na sudu Bizarna drama bivših ljubavnika: "Bacio je moje testise. Stajali su u staklenci pored jaja u hladnjaku"

Zbog komada zemlje Srećko Ćelić je u sporu s ministrom pravosuđa i njegovom obitelji.

'Na moju zemlju iskrenio je betonske elemente što su se rušile zgrade i pokrio je dio te moje čestice', priča Srećko Ćelić iz Podrujnice

A gospodin Srećko tu je namjeravao posaditi limune, mandarine i orahe. Onda su ga, kaže, tužili susjedi. Obitelj Šprlje tužila ga je za ometanje posjeda.

'Ja sam i ovo zaustavio, nasipanje kanala jer sam došao baš do dijela gdje je sporan. On je mene tužio za ometanje posjeda', priča gospodin Srećko.

Postupak je na sudu u Splitu, a Srećko kaže, ministar Šprlje, tada sudac u Metkoviću nudio mu je nagodbu - zamjenu 580 metara kvadratnih, za njegove 4 tisuće.

'Onda sam se ja toliko rasrdio i pošao da u dođem u sud, on je taman izlazio. Ja priđem k njemu, kažem Ante, ovi dobar dan dobar dan, ja govorim što ti mene zafrkavaš. Najprije me tužiš, sad me ucjenjuješ da mi daješ 500 i nešto, kaže on meni, ajde idi kaže, žali se ministru. I ja govorim, pa eto žalit ću se, međutim 15 dana iza toga on postaje ministar. Eto', priča Srećko.

Kada je vidio da se Šprlje postao ministar, kaže, iznenadio se. Sada je u sporu s ministrom pravosuđa.

'I iznenadilo me jer sam došao do dojma da je on i tada znao da će on biti ministar i još me tada još malo više upalio', kaže.

Ipak novom ministru nije se žalio. Na sudu je da donese odluku. Ministrova obitelj danas nije htjela pred kamere. A u ministrovom kabinetu rečeno nam je da ministar nije u mogućnosti dati izjavu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene