Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tjeraju roditelje i učenike

Bijesni roditelji: Gospođo Kosor, sramite se!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija provodi akciju sprečavanja razmjene udžbenika. Na zagrebačkom velesajmu danas su rastjerivali roditelje i djecu koji su trgovali udžbenicima ispred 14. paviljona.

Na zagrebačkom velesajmu od 27. srpnja traju dani hrvatskih udžbenika. No, danas upada policija kako bi spriječila ilegalnu trgovinu čitankama i radnim bilježnicama.

Pročitajte i ovo Autobusna nesreća, ilustracija U samo dva dana Nova autobusna nesreća u Njemačkoj: Ozlijeđeni deseci učenika Bicikli - 5 Djeca oduševljena Rekreacija za sve: Općina svim učenicima trećih razreda poklonila bicikle

Antikvarijat 14. paviljona na Velesajmu našao se pod navalom roditelja i učenika, ali odbijaju narudžbe za osnovnoškolske knjige. 'Neki rade tu scene, a neki to normalno prihvate i kažu da idu negdje drugdje, dok drugi psuju, deru se i bahate nam se', objasnila nam je Katarina Pavić, volonterka u antikvarijatu.

Ipak, kako odbijeni roditelji nisu imali kamo drugdje s knjigama, dogodila se spontana trampa na travnjaku, što je policija ocijenila neprimjerenim. 'Evo bila je prije 10 minuta policija i rekli su nam da je protuzakonito stajati na travi i prodavati udžbenike. Sramota. Gospođo Kosor sramite se', kazala nam je Marlena Fiolić, majka dvoje školaraca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene