Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poznati u kampanji

Sportaši, glumci i pjevači pozivaju građane da zaokruže 'DA'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na YouTube stranicama Ministarstva vanjskih i europskih poslova sinoć je objavljeno nekoliko novih videa u kojem poznati sportaši, glumci i pjevači pozivaju građane da zaokruže ZA na nedjeljnom referendumu.

Naime, neki od poznatih ličnosti koje pozivaju građane da u nedjelju glasuju za ulazak Republike Hrvatske u Europsku uniju jesu i neki od najvećih hrvatskih sportaša, glumaca i pjevača. Primjerice, trostruki osvajač olimpijskih medalja i jedan od najboljih skijaša svijeta, Ivica Kostelić, građane podsjeća da smo 'mi, Hrvati, oduvijek članovi europske obitelji', a najbolji rukometaš svijeta iz 2010. prema izboru IHF-a, i nositelj zlatne olimpijske medalje iz Atene, Ivano Balić, ističe kako je proputovao cijelu Europu i dugo živio u Španjolskoj te smatra kako je Hrvatskoj mjesto u EU.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U proteklih šest godina Otkrivamo koliko milijuna kuna nas je stajala promidžba EU! Slika nije dostupna Najveći eurofili Pogledajte gdje se glasovalo 100% ZA Europsku Uniju!

U afirmativnim spotovima Ministarstva vanjskih i europskih poslova, među spomenutim, sudjeluju i Bojana Gregorić, Arsen Dedić, Dubravko Šimenc te Goran Grgić.

Spomenimo i kako Ministarstvo u subotu organizira i info-štand na zagrebačkom Cvjetnom trgu na kojem će se građani u prijepodnevnim satima moći informirati o Europskoj uniji, hrvatskom pristupnom procesu te utjecaju članstva u Europskoj uniji na njihov svakodnevni život. Na građanima je da u nedjelju izađu na referendum te odluče o tome žele li Hrvatsku u Europskoj uniji ili izvan nje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene