Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Spomenka Avberšek za Ivicu Babića rekla je da je zbog njegovog ponašnja on 'sindikalna sramota'.


Prije sastanka s ministrom zdravlja Rajkom Ostojićem, predsjednica Samostalnog sindikata zdravstva i socijalne skrbi Hrvatske Spomenka Avberšek, rekla je kako je predsjednik sindikata liječnika Ivica Babić 'sindikalna sramota', zbog načina na koji se ponaša.

Vezani članci Slika nije dostupna Nastavljaju se pregovori oko novog Kolektivnog ugovora Slika nije dostupna Prosvjed liječnika: 'Operiramo i ŠMRKAVI jer nema tko umjesto nas!'

Ivica Babić odgovorio je na tu opasku kazavši kako nije bitno što se govori nego tko govori i kako bi trebalo ispitati njezinu profesionalnu prošlost.

>> Liječnici: Svaki dan radit ćemo kao da je nedjelja

Predstavnice sestara prije današnjeg sastanka kazale su kako su sretne jer su uspjele postići dogovor te da podržavaju liječnike u njihovim zahtjevima.

Podsjetimo, Samostalni sindikat zdravstva i socijalne skrbi Hrvatske i Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara i medicinskih tehničara jučer su u 19 sati prekinuli devetodnevni štrajk sestara i tehničara u bolnicama, dok se Sindikat liječnika nije uspio dogovoriti s ministarstvo zdravlja te nastavljaju štrajk. Najavili su njegovu radikalizaciju, odnosno kažu kako će od ponedjeljka do daljenjega raditi kao da je nedjelja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook