Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzburkano more

Kaos na moru zbog jakog juga: Policija spasila neopreznog plivača, nasukale se dvije brodice

Aktualno Galerija Problemi s jugom - 6 Problemi s jugom - 6 Foto: DNEVNIK.hr Problemi s jugom - 7 Problemi s jugom - 7 Foto: DNEVNIK.hr Problemi s jugom - 8 Problemi s jugom - 8 Foto: DNEVNIK.hr Problemi s jugom - 5 Problemi s jugom - 5 Foto: DNEVNIK.hr +3 Problemi s jugom - 4 Galerija 1/8 >>
Jako jugo nije omelo neke kupače da uživaju u ljetnim radostima. I dok su neki gledali more sa sigurne udaljenosti, jednog je kupača spašavao policijski brod.

Jako jugo na Jadranu nije omelo neke kupače koji su osvježenje potražili u uzburkanom moru. I dok su neki gledali sa sigurne udaljenosti, dio kupača dobro se zabavljao uz valove na plaži Gabine u Kaštel Štafiliću.

No jednom kupaču vjetar je ipak uništio zabavu - između Prvić Luke i Prvić Šepurina spašavao ga je policijski brod. Zbog juga koje je puhalo i više od 50 km na sat, plivač nije uspijevao doplivati do obale. Spasio ga je tek kolut koji su mu policajci dobacili.

Pročitajte i ovo Poplave u Austriji Poplave u Austriji Dramatično stanje kod susjeda, u nekim gradovima i sirene za uzbunu: "Upozoravaju se građani da ostanu u kućama"

U šibenskom akvatoriju nasukale su se i dvije brodice - jedrilica i gliser. Na njima nije bilo posade, stoga nema ni ozlijeđenih. Brodice nisu bile čvrsto usidrene pa je vez popustio. Nije došlo do onečišćenja, a materijalna šteta je minimalna.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene