Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u petrinji

Snježana i njezin jednomjesečni Denny u potresu su prošli pakao, a sada su ih obradovali dobri ljudi: "Hvala vam puno, svima!"

Aktualno Galerija Crveni križ donio tortu Snježani Žučko - 1 Crveni križ donio tortu Snježani Žučko - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Crveni križ donio tortu Snježani Žučko - 2 Galerija 1/2 >>
Pomoć u Banovinu i dalje stiže. Trener i igrači Dinama danas su obradovali nekoliko obitelji. Caritas nastavlja s isporukom stambenih modula, a jedna torta posebno je razveselila jednu - posebnu obitelj.

Nikada tužniji, a opet sretan rođendan, dočekala je u kontejneru gospođa Snježana. Sretan, jer su živu glavu u potresu izvukli ona i njezin jednomjesečni Denny.

Pročitajte i ovo Screenshot Podrhtavanje tla Potres jačine 5,2 prema Richteru pogodio Tursku: "Jako nas je treslo, izašli smo iz kuće" Mike Johnson Predviđaju iste iznose za obje zemlje Američki Kongres glasat će o pomoći Izraelu i Ukrajini

"Ovo je naše za vas", predali su joj volonteri poklone. "Hvala vam puno… Hvala vam svima puno. Iznenađena sam, hvala vam jako puno, nisam se nadala tome“, zahvalila je kroz suze.

"Izmaknuli smo taj potres, izašli smo van iz zgrade, i zgrada se počela rušiti, toliko od kolica je Dennyju palo, crijep i komad žbuke iznad kolica, još na ovim kolicima ima ožiljak kako je palo", prisjeća se Snježana Žučko iz Petrinje.

Stradala je, srećom, samo zgrada. Snježani i malenom Dennyju ne nedostaje ničega jer svakodnevno ih obilaze volonteri Crvenog križa.

"Ma ovdje mi je super, ovdje bi mogla ostati živjeti i stanovati", kaže Snježana.

"Evo, pobjedu ćemo posvetiti vama. Ljudi za vas. Živjeli, nek bude 1:0 i moramo bit zadovoljni", kazali su dinamovci, koji su donijeli vrijednu donaciju - deset kontejnera za stanovanje, a kroz svoju humanitarnu zakladu prikupili su više od 650 tisuća kuna.

U donaciju stradalima se s deset tisuća eura uključio Manchester United.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene