Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kolnici su mjestimice mokri i skliski od kiše u Dalmaciji, Lici i Gorskom kotaru, a na širem području Gračaca i u dalmatinskom zaleđu pada i snijeg, izvijestio je jutros u 9,40 sati Hrvatski auto-klub.


Na pojedinim dionicama autoceste A 1, između čvorova Šestanovac i Ravča, brzina vožnje je ograničena na 40 kilometara na sat. Do 15 sati, dionica riječke obilaznice između čvorova Diračje i Škurinje, otvorena je samo u smjeru Zagreba, dok se u smjeru Istre vozi kroz grad Rijeku.

Vezani članci Prevrnula se prikolica na autocesti A1 01 Snijeg i orkanska bura stvaraju velike probleme u prometu: Na A1 prevrnula se prikolica, ne putujte ako ne morate Proljetni snijeg - 2 Oblačno i kišovito, a onda opet jaka promjena: Doznajte što nas sve očekuje u idućim danima

Također do 15 sati, zbog radova na čvoru Diračje nije moguće uključivanje na riječku obilaznicu u smjeru Opatija/Pula. Do 17 sati, na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, promet kroz tunel Vrtlinovec, u smjeru Zagreba, teče jednim trakom. Na graničnom prijelazu Macelj pojačan je ulaz teretnih vozilâ. Zatvoren je međudržavni prijelaz Miljana (Krapinsko-zagorska županija), zbog radova. Trajekti plove redovito.