Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvješče HAK-a

Snijeg u Gračacu i dalmatinskom zaleđu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kolnici su mjestimice mokri i skliski od kiše u Dalmaciji, Lici i Gorskom kotaru, a na širem području Gračaca i u dalmatinskom zaleđu pada i snijeg, izvijestio je jutros u 9,40 sati Hrvatski auto-klub.

Na pojedinim dionicama autoceste A 1, između čvorova Šestanovac i Ravča, brzina vožnje je ograničena na 40 kilometara na sat. Do 15 sati, dionica riječke obilaznice između čvorova Diračje i Škurinje, otvorena je samo u smjeru Zagreba, dok se u smjeru Istre vozi kroz grad Rijeku.

Pročitajte i ovo Snijeg poharao Pakistan Razorni učinci VIDEO Poharala ih snježna oluja, među poginulima 22 djece: Uništene kuće, naselja bez struje Snijeg u Kaliforniji - 1 Ekstremno vrijeme VIDEO/FOTO Mećava paralizirala dio SAD-a: Deseci tisuća ostali bez struje, građani upozoreni na opasnost od lavina

Također do 15 sati, zbog radova na čvoru Diračje nije moguće uključivanje na riječku obilaznicu u smjeru Opatija/Pula. Do 17 sati, na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, promet kroz tunel Vrtlinovec, u smjeru Zagreba, teče jednim trakom. Na graničnom prijelazu Macelj pojačan je ulaz teretnih vozilâ. Zatvoren je međudržavni prijelaz Miljana (Krapinsko-zagorska županija), zbog radova. Trajekti plove redovito.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene