Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Saniraju se štete

Snažno nevrijeme na obali - Bura porušila više od 200 drvenih dalekovodnih stupova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Orkanska bura u Primorju je oslabila, a radovi na otklanjanju kvarova uzrokovanih nevremenom u Podgorju, Rakovici i na području Gračaca nastavljeni su i u nedjelju.

Na području karlobaške općine radi 150 montera gospićke "Elektrolike", koji su u pomoć došli i timovi električara iz "Elektroprimorja.

Pročitajte i ovo Spašavanje od bure - 1 spašavanje po buri Brodice Hitne pomoći ove godine imale 15 intervencija: "Pacijenti su najsigurniji kada im je dostupna sva moguća pomoć" Ilustracija Pripazite Upaljen crveni alarm za dvije regije! Očekuje se olujna bura

Direktor "Elektrolike" Ernest Petry rekao je da su najveće štete prouzročene na području Barić-Drage i Lukova Šugaraja.

"Za sada je utvrđeno da je na tom području bura porušila 21 čelično-rešetkasti stup i više od 200 drvenih dalekovodnih stupova, a broj porušenih stupova na nisko-naponskoj mreži trenutno je nemoguće utvrditi. Tijekom dana nastojimo da se barem privremeno izvrše prespajanja i saniranje kvarova kako bi struju dobila kućanstva u tom dijelu Podgorja", rekao je Petry.

Radi se i na popravci Trafo-stanice Biluća koja strujom opskrbljuje Stinicu i Jablanac.

Ekipe djelatnika HEP-a otklanjaju i kvarove na dalekovodima na području općine Rakovice te Gračaca", dodao je direktor "Elektrolike" Ernest Petry. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene