Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na prijedlog ravnatelja policije

Smjena načelnika i zamjenika PU splitsko-dalmatinske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko je, na prijedlog glavnog ravnatelja policije Olivera Grbića, donio odluku o razrješenju načelnika Policijske uprave splitsko-dalmatinske Ivana Merčepa i njegova zamjenika Ante Gudelja, potvrdio je danas tajnik Kabineta ministra Dubravko Novak.

Smjene na čelu splitske policije biti će provedene na sutrašnjem kolegiju, rekao je Novak koji danas nije želio reći tko će biti novi čelnici te Policijske uprave. 'Ne bih u ovom trenutku o novim kadrovima, ostavimo da to sutra bude i službeno objavljeno', rekao je Novak, dodavši da će o razlozima smjena i novim kadrovima javnost sutra izvijestiti ministar Tomislav Karamarko i glavni ravnatelj policije Oliver Grbić.

Pročitajte i ovo Davor Filipović Pao Plenkovićev space shuttle Bane, semafor, Damir, tvornica cjepiva pa plinska afera: Od kandidata za gradonačelnika do ministra, Filipović je nanizao dugi niz gafova i afera Peđa Grbin, predsjednik SDP-a nova afera Stižu reakcije na smjenu ministra Filipovića: "Duže je bio na semaforu nego u Vladi"

Nacionalni radio objavio je danas da će novi prvi čovjek splitske policije biti Josip Bukvić, koji dolazi u Split s mjesta pomoćnika načelnika Uprave policije. Njegov zamjenik bit će dosadašnji načelnik odjela za droge splitske policije Ivo Labrović. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene