Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko je, na prijedlog glavnog ravnatelja policije Olivera Grbića, donio odluku o razrješenju načelnika Policijske uprave splitsko-dalmatinske Ivana Merčepa i njegova zamjenika Ante Gudelja, potvrdio je danas tajnik Kabineta ministra Dubravko Novak.


Smjene na čelu splitske policije biti će provedene na sutrašnjem kolegiju, rekao je Novak koji danas nije želio reći tko će biti novi čelnici te Policijske uprave. 'Ne bih u ovom trenutku o novim kadrovima, ostavimo da to sutra bude i službeno objavljeno', rekao je Novak, dodavši da će o razlozima smjena i novim kadrovima javnost sutra izvijestiti ministar Tomislav Karamarko i glavni ravnatelj policije Oliver Grbić.

Vezani članci Boro Nogalo Dr. Nogalo prozvao Stavljenić-Rukavinu: "Otvorila je tvrtku koja mi je pokušala nametnuti niske standarde gradnje" Boro Nogalo Provjereno otkriva pozadinu smjene ravnatelja bolnice Srebrnjak: Dokument o spornom zapošljavanju potpisala žena koja je razriješila Nogala

Nacionalni radio objavio je danas da će novi prvi čovjek splitske policije biti Josip Bukvić, koji dolazi u Split s mjesta pomoćnika načelnika Uprave policije. Njegov zamjenik bit će dosadašnji načelnik odjela za droge splitske policije Ivo Labrović. (Hina)