Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZA DNEVNIK.HR

Pogledajte kako je prozvana šefica Kraša odgovorila na oštru reakciju trgovaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Grupe NTL i Ultra Gros poručili su prokuristici Kraša Marici Vidaković da poziv na potrošnju u Konzumu smatraju "izrazito diskriminirajućim postupkom kojim nama i ostalim trgovcima u Hrvatskoj ugrožavate jednakopravan položaj na tržištu zajamčen Ustavom".

Iz Grupe NTL i Ultra Gros poručili su u otvorenom pismu prokuristici Kraša Marici Vidaković da njen poziv na potrošnju u Konzumu smatraju "izrazito diskriminirajućim postupkom kojim nama i ostalim trgovcima u Hrvatskoj ugrožavate jednakopravan položaj na tržištu zajamčen Ustavom". Upitali smo stoga Vidaković za komentar.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Predstavnica dobavljača Marica Vidaković Sklopljena nagodba o Agrokoru: "Dugo je trajalo, ali mislim da je na zadovoljstvo svih vjerovnika" Ante Ramljak i Marica Vidaković (Foto: Pixell) Je li bilo pritisaka? Iz Kraša demantiraju navode u novim objavljenim mailovima te poručuju: ''Sve je čisto''

Odgovor na upit DNEVNIK.hr-a prenosimo u cijelosti.

"Poštovani, ni u jednom trenutku nisam uputila poziv za prestanak kupovine u bilo kojem trgovačkom lancu. Interpretacija koja se spominje u danas upućenom otvorenom pismu posljedica je izvlačenja riječi iz cjelokupnog konteksta. Izjava o kupovanju u Konzumu dana je u sklopu konferencije za medije na kojoj se govorilo o dobro poznatim problemima koncerna Agrokor te nastojanjima svih, uključujući i Vlade RH, da se aktualna situacija normalizira.

Moja je poruka, iza koje čvrsto stojim, da potrošači u ovom trenutku s punim povjerenjem mogu nastaviti sa svojim navikama kupovanja, uključujući i Konzumova prodajna mjesta, budući da su dobavljači nastavili s isporukom robe.

Kraš, kao vodeći hrvatski proizvođač konditorskih proizvoda, svoje poslovanje temelji na kvalitetnim odnosima sa svim dionicima, uključujući i trgovačke lance kao poslovne partnere, kako na domaćem tako i na inozemnim tržištima. Kraš se angažirao i odlučio dati svoj doprinos rješavanju aktualne situacije. Vjerujemo da će to učiniti i ostali dionici, svatko sa svog aspekta, kako bismo stvorili okruženje potrebno za daljnji razvoj hrvatskog gospodarstva", navedeno je u odgovoru koji potpisuje prokuristica Kraša.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene